Webshop » JABLOTRON OASIS 80 » Detectoren JA-80 » JA-84P: Bewegingsdetector met ingebouwde camera

JA-84P: Bewegingsdetector met ingebouwde camera

JA-84P JA-84P: Bewegingsdetector met ingebouwde camera
De JA-84P is een PIR bewegingsdetector met een ingebouwde camera. De camera detector is uitgerust met een flitser en infrarood licht om foto's te nemen in het donker.
De camera is in staat om monochromatische beelden te maken met een resolutie van 160x128 pixels. Zodra de sensor beweging detecteert, zal de camera een foto maken; vervolgens maakt de camera nog drie foto's met flitser. Dit zal de aandacht van de persoon vragen, waardoor de kans groot is dat er een foto van het gezicht bij zal zijn.
De foto's worden opgeslagen in het interne geheugen van de detector en kunnen rechstreeks met een USB kabel worden uitgelezen. De foto's worden ook draadloos doorgegeven aan het controle paneel. De foto's kunnen dan worden toegezonden aan een alarmcentrale (meldkamer) en /of GSM toestel van de eigenaar. De foto's worden hiervoor opgeslagen op een webserver van Jablotron (http://img.jablotron.com). Jablotron heeft ook apps ontwikkeld om de foto's ook op een smartphone te bekijken ('Myjablotron' en 'Jablotron camera').

Belangrijk: Om de foto's door te sturen naar uw mobiele telefoon dient U gebruik te maken van de module JA-80Q. Deze module dient U los bij te bestellen. De JA-80Q module plaatst U in de centrale en sluit U aan op uw kiezer. Indien uw alarmsysteem reeds beschikt over de JA-82Y GSM module, dan heeft u de JA-80Q module niet nodig.

Handleiding: jablotron-oasis-ja-84p

€ 151,93

Beschikbaar

Aantal